Våra produkter

Här kan du se ett urval av våra producerade cases. För beställning av din speciella case – kontakta oss!

VÄSKA

Denna modell av väska är endast 4 mm tjock och väger nästan ingenting! Kan beställas i olika storlekar, även med fack-indelning om så önskas.

SNOW-ROLLER

En case specialgjord för skoterkälke. Just denna modell har 3 löstagbara fack och stabil botten. Här ryms allt man behöver för en tur på fjället!

MOTOR-CASE

En case för ChainMaster, robust i 9 mm plywood. Skräddarsydd inredning som håller allt på plats.

PISTVAKT

Specialbeställda case från det turnérande produktionsteamet bakom live-succén Pistvakt. Dessa cases tjänstgör även på scen, som bardisk!

AMPEG

Cases byggda i 9 mm plywood, gjorda för Ampeg basförstärkare och högtalarkabinett. Finns att beställa till alla bas-riggar.

RACK

19″ Rack. Just denna är specialbyggd inredning för att passa kundens gitarreffekter. Vi bygger rack-case i alla storlekar.

RESVÄSKA

Sälj-case, innehållande produktmaterial och broschyrer. Byggd i 4 mm laminerad plywood. Utdragbart handtag. Flertalet fack invändigt.

SUB-BAS

Case för 18 tums PA-bas. Byggd med 2 st låsbara hjul, för lättare lastning i turnébuss. Vi bygger för alla PA-system.

TEC-AMP

En case byggd för liten 1×12 bashögtalare. Casen rymmer även en liten bastopp i halvracks-format.

NYCKELHARPA

Liten och smidig case för ett ömtåligt instrument. Inredning har tillkommit efter bilden togs. Vi skräddarsyr inredning till alla instrument.

ORANGE

En case för Orange – gitarrförstärkare. Denna modell är för en 4×12-modell.

BACK TO THE FUTURE

En case som specialbyggdes som replica till originalcasen från filmen. Inredning till denna case rymmer 12 burkar med plutonium.. Kolla in första filmen så ser ni likheten!

KEYBOARD

Vi bygger ofta flightcase till keyboard och piano. Givetvis även till gitarr och elbas.

BASS-TOP

Här en case för en SWR-bastop. Botten är alltid måttanpassad för varje case, så att basförstärkaren kan stå kvar i den på scen.

MIXER

En case för mixerbordet Behringer X32 Producer. Vi bygger för alla mixerbord, stora som små.

FENDER

Här en case för Fender Blues – förstärkare. Vid förfrågan gör vi ett extra fack i botten, för kablar och pedaler etc. Denna case har just ett sådant fack. Kontakta oss för dina speciella önskemål!

LIGHTNING

Ett specialbygge i tre våningar, varje våning innehåller olika typer av ljusramp. En case beställd av bandet Martinez, årets dansband 2018.

RACK 15

Ericssoncases bygger Rackcase i de flesta storlekar. Denna bild visar en 15 HE rack. Du väljer själv vilket djup som önskas.

GK MB 410

Vi får många beställningar av basister, som önskar ett stabilt case till sina förstärkare och lådor. Här en case till GallienKruger 4×10

LED PLATE

Vi gör även cases som är stapelbara. Här tre stycken lika stora, anpassade efter beställarens önskemål.

Dessa cases visar på en del av våra produkter, vi tillverkar många fler. Ingenting är omöjligt, kontakta oss för just din speciella case!